SummerCamp

Na het succesvolle Camp as Christmas zal DOS zich ontdoen van de winterdip en nemen we gezamenlijk een tripje naar de zomerse camping. Woensdag 19 juni viert Musicalvereniging DOS het begin van de zomer met het DOS Summer Camp!

Het DOS Summer Camp belooft een hysterische avond te worden. Voorafgaand aan het concert is er de mogelijkheid om je onder te dompelen in de tropische sferen van de foyer. Ontmoet de typetjes die je op elke camping tegenkomt, of doe gezellig mee met de activiteiten van het animatieteam.

Naast een fantastische avond vol leuke acts zijn er ook leuke prijzen te winnen! Doe mee met de tombola en win één van de vele leuke kleine prijzen of doe mee met de grote loterij en ga naar huis met een lekkere fles wijn of een coupon voor een spetterende activiteit.

Want winnen doe je bij de DOS Summer Camp loterij!

Dus trek je zomerse outfit aan en stop snel die toiletrol onder je arm en haal je tickets voor het DOS Summer Camp!