Musical Singalong

Je zit in het publiek. Op het podium zingt een koor een geweldig nummer. Je tikt met je voeten de maten van het lied. Je keel kriebelt. Kon je maar luidkeels meezingen… Dat kan, tijdens het DOS Musical Sing-Along Concert!

Op 26 mei 2017 bracht musicalvereniging DOS in het Polanentheater een selectie van de bekendste musicalnummers ten gehore… en het publiek zong mee! Vanuit het comfort van de zaal en met behulp van geprojecteerde teksten was het enthousiasme goed te horen.

DOS zangers:
Anne van Zandbergen, Audrey Marchelinus, Barbara van Koert, Brittany Sanders, Diandra Sarabia, Edgar van de Pas, Eric Klaver, Hella Mounoury, Ilona Verhoeven, Laura Samwell, Liduine Sinnema, Loes van der Laan, Manira Mian, Marc Verhoeven, Maria Charles, Marinus Schouten, Monique Senft, Ootje Bruinsma, Renee Weersma, Renee Valkenburg, Vincent Jagers