Koop nu kaartjes

Kies welke dag en tijd je de voorstelling wilt zien

Welkom bij

Musicalvereniging DOS

Steun DOS met Sponsorkliks

Heel veel online winkels, zoals Thuisbezorgd, Bol.com, Booking.com, Coolblue, Albert Heijn en HEMA, kunnen via sponsorkliks worden benaderd. Ga via de link hiernaast naar Sponsorkliks en dan naar de webwinkel van jouw keuze. Musicalvereniging DOS krijgt commissie over jouw aankoop en jij betaalt niks extra’s! Dit zorgt ervoor dat wij onze producties nog mooier kunnen maken.

Dit zijn de Dossers

Miriam Wilbrink

Miriam speelt nu voor het 3e jaar bij DOS en mag de rol van Roodkapje invullen.

Vincent Jagers

Vincent speelt sinds 2016 bij DOS en neemt de rollen van de Wolf en Assepoesters prins op zich in de musical Into The Woods.

Ootje Bruinsma

Dit wordt alweer de vierde productie van Ootje bij DOS en ze speelt dit jaar de rol van Assepoester in Into the Woods.

Eric Klaver

Eric vertolkt in Into the Woods de rollen van Lucinda, de boze stiefzuster, en van Prins van Rapunzel, die laatste in dubbelcast met Ronen Brilleslijper.

Het creatieve team van DOS

Bernd Duenk

Regisseur

Voor Bernd is dit het 6de seizoen als regisseur van DOS. Onder zijn leiding zijn o.a. de voorstellingen Lang en Gelukkig, Sweeny Todd, Blood Brothers, Spamalot, en Rent uitgevoerd. Nu op naar Into the Woods!

Lodewijk Crommelin

Muzikale leiding

Lodewijk zorgt voor de muziek op de piano tijdens de voorstellingen en de repetities.

Marijke van Engen

Vocal Coach

Marijke is sinds seizoen 2018 jaar vocal coach bij DOS.

Linda van Pesch-van Ginneken

Regie Assistent

Linda speelt alweer haar vierde productie bij DOS. Naast het spelen van de Bakkersvrouw heeft ze tevens voor het eerst de rol van regieassistent.

DOS op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Error: admin-ajax.php test was not successful. Some features may not be available.

Please visit this page to troubleshoot.